Președintele ARSC

Eduard Dumitrașcu
Fondator Academia Smart City
Președinte Asociația Română pentru Smart City

Bine ați venit. Împreună dezvoltăm România!

despre – viziune – obiective – implementare

În prezent, orașele au la dispoziție oportunități incredibile de dezvoltare. De la integrarea și folosirea diferitelor tehnologii până la proiecte mari de infrastructură, toate având ca scop crearea unor comunități mai bune, sigure și mai sustenabile din punct de vedere ecologic. În acest context, orașele trebuie să facă față noilor provocări și să utilizeze oportunitățile existente în avantajul lor. În altă ordine de idei, pentru a-și atinge țelurile, orașele trebuie să se reinventeze!

Asociația Română pentru Smart City este singura autoritate a Industriei Smart City din România care vine în sprijinul persoanelor, companiilor și instituțiilor care își doresc să dezvolte și să îmbunătățească centrele urbane din țară, cu soluții inteligente specifice.

Misiunea noastră este de a crea o industrie puternică a Smart City-ului în România. Considerăm că este o industrie indispensabilă în secolul vitezei, iar România are un potențial măreț în acest context.

Viziunea noastră se concentrează asupra creării unei rețele naționale de comunități smart, unde cei patru piloni ai ecosistemului Smart City (autoritățile publice, mediul privat, mediul academic și societatea civilă) să poată colabora împreună pentru a implementa proiecte de Smart City care vor duce la o dezvoltare sustenabilă și responsabilă a centrelor urbane.

Organizația noastră are un corp de elită al profesioniștilor din această industrie, profesioniști care dețin o expertiză impresionantă în verticalele Smart City. Calitatea ne caracterizează întreaga activitate!
Venim în ajutorul instituțiilor și companiilor care își doresc să creeze comunități smart, oferind soluții concrete, idei de proiecte, soluții de finanțare și specialiști în domeniu.

Contribuim împreună la crearea unui viitor sustenabil și smart!
Vrem să fim cei care dezvoltă comunitățile smart în România!
TU ce îți dorești în ROMÂNIA?

Despre noi

Partenerii Academiei

0
Academia Smart City reprezintă prima platformă de educație a experților Industriei Smart City din România. Platforma este coordonată și implementată de Asociația Română pentru Smart...

Rămânem conectați

248FaniÎmi place
- Advertisement -

Ultimele Articole

Curs 1 – Introducere în Smart City

0
Descrierea cursului Introducere în Smart City Cursul Introducere în Smart City este special creat pentru a înțelege funcțiile de bază ale unui oraș sau ale...
Scrie-ne acum
Suntem aici!
Mulțumim pentru vizită și interes. Cu ce vă putem ajuta?
%d blogeri au apreciat: