Diplome și certificate

RECUNOAȘTERE NAȚIONALĂ – profesionist al Industriei Smart City
Absolvenții cursurilor organizate de Academia Smart City primesc diplomă eliberată și recunoscută de Asociația Română pentru Smart City – principala autoritate a industriei în România. Diploma poate fi folosită pentru recunoașterea competențelor și meritelor unui cursant în domeniul Smart City.

Odată cu eliberarea diplomei, fiecare cursant primește și un ”badge digital” ce poate fi inserat în cv, site sau într-o prezentare. Insigna digitală dovedește abilitățile și competențele obținute în urma parcurgerii unuia din cursurile Academiei Smart City.

Cursul de Manager de inovare organizat de Asociația Română pentru Smart City este un curs acreditat de Ministerul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice și Ministerul Educației Naționale. Certificatul de manager de inovare obținut în urma absolvirii cursului este recunoscut în toată Uniunea Europeană.

La absolvirea cursului de Manager de inovare veți obține un certificat de absolvire pentru ocupația de Manager de inovare – COR 242106, recunoscut de Ministerul Muncii și Ministerul Educației, care vă conferă toate drepturile conform legislației în vigoare. Diploma de Manager de inovare este valabilă în toată Uniunea Europeană și în statele cu care România a încheiat acorduri în privința echivalării calificărilor. Certificatul de absolvire Manager de inovare este însoțit de suplimentul descriptiv în care sunt trecute toate competențele obținute (vezi mai jos). Certificatul este acreditat de Ministerul Muncii și Ministerul Educației pentru ocupația de Manager de inovare – COR 242106.

Item added to cart.
0 items - 0,00 lei