Lideri pentru comunități inteligente

Bine ați venit!

Platformă națională de pregătire a experților Smart City

Despre Academie

Platformă națională de formare profesională a celor interesați de Industria Smart City. Un domeniu nou, plin de provocări, cu mari oportunități de dezvoltare în anii ce urmează. Cei care înțeleg necesitatea acestei industrii și se pregătesc în consecință, vor fi și cei care în anii următori vor implementa proiecte ce țin de dezvoltarea comunităților creativ-inteligente. Oferta de cursuri este gândită în paradigma expertiză-eficiență-beneficii. Prin urmare, într-un timp cât mai scurt, facem un transfer de informații și cunoștințe către cursanți, înțelegând timpul limitat pe care aceștia îl au la dispoziție. Tot corpul didactic implicat în această platformă este de cea mai înaltă ținută profesională, persoane cu vastă experiență în domeniile interconectate ale Industriei Smart City. 

Despre

Academia Smart City® este o platformă națională de formare profesională coordonată de Asociația Română pentru Smart City în parteneriat cu mai multe instituții – The World`s Smart Cities Organization – Londra/Marea Britanie, Ministerul Energiei din România, Universitatea Politehnica București, SNSPA, Universitatea Ecologică București, etc.

Cursurile pe care noi le oferim sunt în concordanță cu realitatea și cu ceea ce personalul dvs. întâmpină în activitatea zilnică. Cursurile oferite de platforma noastră sunt perfect adaptate nevoilor directe și concrete – suportul teoretic este împletit cu exercițiile și experiența lectorilor noștrii astfel încât, la finalul cursului, participanții să plece cu deprinderi corecte și complexe asupra a ceea ce au studiat.

Misiune

Misiunea acestei platforme este de a pregăti experți pentru Industria Smart City atât pentru instituțiile centrale și locale cât și pentru companiile ce derulează activități în dezvoltarea orașelor și comunităților din România. Suntem interesați să livrăm cele mai noi și practice cursuri astfel încât absolvenții să poată aplica imediat informațiile și competențele dobândite.

beneficii competitive

absolvenții academiei se bucură de recunoașterea industriei

Conținut Dinamic

metodă de predare interactivă

Sesiune Dedicată

roll play - cerere/ofertă

Badge Digital

recunoaștere competențe

ofertă educațională

cursurile academiei