Ce este Academia Smart City?
Academia Smart City® este o platformă națională de formare profesională coordonată de Asociația Română pentru Smart City în parteneriat cu mai multe instituții – The World`s Smart Cities Organization – Londra/Marea Britanie, Ministerul Energiei din România, Universitatea Politehnica București și Universitatea Ecologică București.

Misiunea Academia Smart City
Misiunea acestei platforme este de a pregăti experți pentru Industria Smart City atât pentru instituțiile centrale și locale cât și pentru companiile ce derulează activități în dezvoltarea orașelor și comunităților din România.
Suntem interesați să livrăm cele mai noi și practice cursuri astfel încât absolvenții să poată aplica imediat informațiile și competențele dobândite.

Organizarea cursurilor
Cursurile pe care noi le oferim sunt în concordanță cu realitatea și cu ceea ce personalul dvs. întâmpină în activitatea zilnică. Cursurile oferite de platforma noastră sunt perfect adaptate nevoilor directe și concrete – suportul teoretic este împletit cu exercițiile și experiența lectorilor noștri astfel încât, la finalul cursului, participanții să plece cu deprinderi corecte și complexe asupra a ceea ce au studiat.

Ce spun cursanții Academiei Smart City

[sp_testimonials]

[smartslider3 slider=2]

Bine ați venit!

Îmi face mare plăcere să vă prezint prima platformă națională de formare profesională a celor interesați de Industria Smart City. Un domeniu nou, plin de provocări, cu mari oportunități de dezvoltare în anii ce urmează.

Consider că cei care înțeleg necesitatea acestei industrii și se pregătesc în consecință vor fi și cei care în anii următori vor implementa proiecte ce țin de dezvoltarea comunităților crativ inteligente. Aceste cursuri sunt gândite în paradigma expertiză-eficiență-beneficii. Prin urmare, într-un timp cât mai scurt facem un transfer de informații și cunoștiințe către cursanți înțelegând timpul limitat pe care aceștia îl au la dispoziție.

Cursurile organizate de noi sunt structurate în 3 module diferite, fiecare dedicat și atent organizat unui segment diferit.

MODUL I – Introducere în Smart City

MODUL II – Managementul Orașului Inteligent

MODUL III – Expert Smart City – cea mai înaltă pregătire în domeniu

Vă asigur că tot corpul didactic implicat în această platformă este de cea mai înaltă ținută profesională, persoane cu vastă experiență în domeniile interconectate ale Industriei Smart City.

Dacă doriți să luați legătura direct cu mine, vă rog să îmi scrieți la adresa de e-mail eduard @ romaniansmartcity.ro

 

Eduard Dumitrașcu

Președinte Asociația Română pentru Smart City

Fondator Academia Smart City

CURSURILE DE SMART CITY ORGANIZATE DE ACADEMIE

[smartslider3 slider=4]

Platforma națională Academia Smart City este dedicată tuturor celor care participă la dezvoltarea comunităților din România și la implementarea de proiecte Smart City.

Instituții de stat

Program conceput pentru autoritățile publice implicate în gestionarea orașelor și comunităților. Participanții la cursuri pot fi reprezentanți guvernamentali, ai ministerelor și agențiilor, primari și viceprimari, city manageri, directori de departamente și funcționari publici la nivel de primărie sau CJ.

Companii private

Tuturor celor implicați în fluxul de implementare a serviciilor și produselor Smart City.
Acest program este destinat managerilor, antreprenorilor, inginerilor și proiectanților, arhitecților și urbaniștilor din companii – tuturor celor care se ocupă de dezvoltarea orașelor și comunităților lucrând direct în domenii precum mobilitatea și transportul, energia, infrastructura IT, etc.
Pentru înscriere la cursuri vă rugăm să completați formularul disponibil aici 

Scrie-ne acum
Suntem aici!
Mulțumim pentru vizită și interes. Cu ce vă putem ajuta?