Academia în țară

În primul rând mulțumim pentru interesul dvs. de a ne întâlni – comunitatea pe care noi o construim de peste 4 ani reprezintă cea mai mare realizare a Asociației Române pentru Smart City.

Periodic, prin proiectele și programele asociației avem deplasări în țară unde așteptăm cu nerăbdare să ne întâlnim cu dvs.

Începând cu anul 2019, Academia Smart City a început să furnizeze expertiză prin organizarea de cursuri la locațiile beneficiarilor – atât instituții publice cât și companii private.

Pe parcursul anului 2020 ne putem întâlni fie prin intermediul Caravanei Smart City fie prin cursurile organizate la sediile partenerilor noștri din țară și din București.

Pentru a vedea agenda Asociației te rugăm să accesezi acest link

Pentru orice fel de informații suplimentare, vă rugăm să ne scrieți la adresa de email info@romaniansmartcity.ro sau să vizitați pagina de contact de aici.

Despre noi

Partenerii Academiei

0
Academia Smart City reprezintă prima platformă de educație a experților Industriei Smart City din România. Platforma este coordonată și implementată de Asociația Română pentru Smart...

Rămânem conectați

256FaniÎmi place
- Advertisement -

Ultimele Articole

Curs 1 – Introducere în Smart City

0
Descrierea cursului Introducere în Smart City Cursul Introducere în Smart City este special creat pentru a înțelege funcțiile de bază ale unui oraș sau ale...
Scrie-ne acum
Suntem aici!
Mulțumim pentru vizită și interes. Cu ce vă putem ajuta?
%d blogeri au apreciat: